LogoDefZwarteAchtergrond_edited.png

FAQ / Veelgestelde vragen

Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?


Alle bestellingen die je bij Olympic Supplements besteld worden door Post NL bezorgd. Als je bestelling uit ons magazijn is vertrokken krijg je een Track & Trace code. Je kan de bestelling nauwkeurig volgen. Maar is je bezorgadres in de buurt van onze vestiging komen dan wij jouw bestelling persoonlijk afleveren.
Waar is mijn pakket?


Nadat je je bestelling heb gedaan krijg je een order bevestiging van ons en je krijgt een mail van Post NL met jouw persoonlijke bezorg gegevens. Bij deze bezorg gegevens zit ook een Track & Trace code zodat jij jouw bestelling kan volgen en kan zien waar het is.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?


Wij proberen nadat jij je bestelling heb gedaan zo snel mogelijk je order in te pakken en op de post te doen voor bezorging. Ons streven is om je order binnen 2 werkdagen te bezorgen maar dit kan belemmerd worden door zon en feestdagen.
Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?


Heb je geen order bevestiging gehad? Check dan even je SPAM. Soms komt de mail ongevraagd hier terecht. Helemaal geen order bevestiging gehad? Vul dan het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.
Ik heb een klacht, waar moet ik deze indienen?


Heb je een klacht? Vul dan ons contactformulier in zodat wij ons uiterste best kunnen doen om u tevreden te houden en ons als bedrijf te ontwikkelen.
Ik heb een tip / top voor jullie, waar kan ik deze delen?


Goed om te horen, je kan ons contactformulier in vullen voor je tips zodat wij hier aan kunnen werken. Voor al je tops kan je ons taggen op social media. Wij proberen alle berichten waar we in getagd zijn te reposten op ons social media accounts @Olympicsupplements
Mijn pre workout is wat klonterig geworden, wat moet ik doen?


Dit is geen enkel probleem, even schudden en je kan weer een heerlijke scoop pre workout nemen!
Er zit een kaartje bij mijn bestelling, waarom?


Dit kaartje is een persoonlijke boodschap voor jou. Maak een foto, deel en beoordeel het op jouw instagram en voeg je bij team Olympic Supplements.
Komen er nog meer producten online?


Jazeker, wij zijn dag en nacht bezig met het testen en ontwikkelen van nieuwe producten. so stay tuned...